Bejelentés


VÁLYOGHÁZ FELÚJÍTÁS MINŐSÉGET SZAKEMBEREKTŐL ELÉRHETŐ ÁRON

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Bemutatkozás, tanácsadás, kapcsolat
WASENSZKY ISTVÁN BÉLA vagyok
okl. anyagmérnök, mintaasztalos

A természet szeretete gyermekkorom óta meghatározója életemnek, de az első benyomások az alkotás szépségeiről, az organikus anyagok használatáról ezermester nagyapám „kisinasaként” értek még gyermekkoromban és a műszaki pálya felé orientáltak.

Mintaasztalosként és termelésirányító mérnökként majd 20 évig önálló ipari vállalkozóként gyarapítottam szaktudásomat, mígnem több évtizedes üzemi gyakorlat után egy életmód - és környezet váltást követően 13 éve Budapestről az Alföldre költöztem egy nyugalmas, természet közeli öreg tanyára.

Vályogházunk renoválását követően az 1996-ban alakult családi vállalkozásban kezdtük fiammal először a környéken, majd az egész történelmi Magyarország területén az elhanyagolt vályogépületek, lepusztult tanyák, öreg parasztházak megmentését és teljes felújítását archaikus és a legújabb technológiák, ill. mindenkor természetes, egészséges anyagok felhasználásával a népi mondás szerint bocskorától a kalapjáig (vagyis alapoktól a tetőkig ). A legtöbb referencia az Alföldön, Pest és Fejér megyében valamint a Balaton-felvidéken és az Őrségben található.Jelenleg 33 éves fiam, Wasenszky Richárd jól képzett brigáddal folytatja a népi építészeti, hagyományőrző, értékmentő tevékenységet: több szakmát űző ács- állványozó, kőműves- burkoló és szárazépítő. Az utóbbi években munkánk során számos hasznos tapasztalatot és kellő gyakorlatot szereztünk – mely a legtöbb esetben a közhiedelemmel és gyakran még az iparosok tanácsaival sincs köszönőviszonyban sem - ezért is vállalom az online és a helyszíni tanácsadást, hiszen napjainkban Magyarországon több tízezer megmenthető, egészségessé és gazdaságossá tehető vályogházban százezrek élnek sokszor minden szakszerű segítség, hozzáértő kivitelező híján. Sűrűn találkozom a téveszmék, az igénytelenség és a kontárság kapcsán problémáikkal, kérdéseikkel melyre itt készséggel választ, a helyszínen megoldást kínálok. Az díjtalan online tanácsadás és helyszíni felmérést mellett szakvéleményt adok, eligazítást nyújtok ingatlanvásárláshoz, felújításhoz és/vagy művelettervet és kalkulációt is készítek igény szerint a renováláshoz, átalakításhoz, korszerűsítéshez.

Elérhetőségeim:

E-mail: valyogsuli@gmail.com
vagy wasenszky@gmail.com

http://www.valyoghazfelujitas.5mp.eu

http://www.valyogsuli.5mp.eu

Mobil: 06-20-9467393

Nem mindig vagyok elérhető mobilon, mivel én is egy 70 cm vastag falú, egészséges vályogházban élek, ahol nincsen térerő, ezért kérem üzenjen E-mailon vagy töltse ki és küldje el az alábbi ŰRLAPOT !
24 órán belül válaszolok !


Forduljon hozzám bizalommal: töltse ki ezt az űrlapot,
hogy válaszolhassak kérdéseire, elküldhessem a legújabb információinkat, szaktanácsadással segíthessek és mielöbb elvégezhessük megbízásait.
ÉRDEKLŐDŐ NEVE
MOBIL SZÁM
E-MAIL
INGATLAN helye / település
INGATLAN mérete / m2
INGATLAN állapota kielégítő
felújítandó
romos
INGATLAN anyaga vályog
tégla
vegyes
FELÚJÍTÁS leírása / ütemezése / tervezett ideje
KÉR előzetes helyszíni szemlét
helyszíni szakértést
kalkulációt és ütemtervet
MEGJEGYZÉSEK, KÉRDÉSEK


A képre kattintva érhető el állandóan frissülő Facebook oldalunkIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!